August 29, 2010

try an error.::

yesterday was a wonderful day.i like it.best!
aku,bibie dan tqa g hutan bandar,MPJBT.
majlis perbandaran johor bahru tengah kot kalau xsilap.
selalu dengar orang selalu g tempat tu sebab cantik.
especially tqa,da lama dia mengidam nak g situ.
bestla tu da dapat g.an3? :P
tujuan utama memangla nak g amik gambar kat situ.
kami bertolak dari bilik 5.30pm camtu.
xpernah g lagi tempat tu,1st time,so apa lagi,sesat la kami.
sebabnya kami ingat orang panggil taman rekreasi mutiara rini,we were wrong.
4x tanya orang kat area situ and hampir nak give up.at last,kami jumpa jugak.
sampai situ pun dah 6.30pm lebih camtu,so sempat jalan2 jap ja,sebab kena rush na b'buka.
xsempat nak photoshoot lama2.these are some of the pictures we captured. :)
*tqa,impressed with your talent >.<*

.: bibie and tqa yang pandai bergaya :.


.: ini saya_fadila la :.


.: love your smile :.

.: follow the path :.


.: walked for the "sunset" :.


.: sorry,i'm the tallest :.

8 comments:

Anonymous said...

beshnye..t pegi lagi.. :);p

iela_fadila alias said...

yup!t kena g ag,xsmpat pusing2 abis ag...
hehe.. :)

nailofar_hazirah said...

luv ur pics!! cumeyl semunye.. snap manyk2 ag! ngee~

~~NuR nAzLiNa sAiMoN~~ said...

wah...leh jadi freelance model ni..hehehe...atiq..kagum3~~~

iela_fadila alias said...

anis : hehe.tenkiu3..2 la,aritu smpat g jap ja..so xbnyak pi sgt..ak comey x??eheheheh

lina : hehe..terer kan atiq..bakat da ad,tggu masa ja na meletup.. :)

nanajlaa said...

pe y ak wat?
pdhl ak pon jd model je lam gmbo2 2..huu

iela_fadila alias said...

most of da pics,kamu yg amik la nanajlaa..kami amik 1 2 ja pun..haa..wink2.suka la tu.hik2

nanajlaa said...

haha,,sengal lar ielalaa..

oh..btw,,tanx yer lina