August 24, 2010

sambal ikan bilis sedaaaappp!!

.
Sedapnya..ehehe.just came back from my college office.i went there for two reasons.the first reason made me like wanna T_T and the other reason made me ^______^.
1st reason : aku g sana nak bayar saman.kena saman lagi.dah beratus dah aku spend untuk bayar saman kat dalam U n since aku masuk sini.aku kena saman sebab xda sticker kolej+ parking dalam kolej.salah aku jugakla,sebab asyik tangguh ambil sticker kolej.tapi xkan aku nak parking motor aku luar kolej kot even though aku xda sticker.xeffect pun motor aku ada dalam ni.belambak lagi parking kosong.hish.xley kurangkan sikit ka saman tu.anggap la first warning untuk aku.grrrr!

apakah??

2nd reason : mak aku pos sambal ikan bilis kat aku!yey..happy2.ha,posa2 ni,time sahur(kedah panggil soq) aku teringat la sambal ikan bilis mak aku.dulu kat maktab,mak aku g hantar kat aku.ni aku dok jauh,pos jela yg boleh.sob2.orang lain maybe teringin makanan yang WOW! Tapi aku simple ja,teringin yang tu ja.acewah!aku ada gak teringin makanan lain,tapi susahla,kena tunggu balik rumah.yang sambal mak aku buat ni boleh tahan bminggu-minggu,sebab tu la aku suruh mak aku pos..boleh makan time sahur ngan kawan-kawan.hehe.thanks mak!!!saaayaaanggg mak sangat2!muah3!

*xsabaq nak balik dah ni…
*12.45 pm.as usual.wifi tutttt~huhu

2 comments:

nailofar_hazirah said...

hukhukhuk.. nok jgok...

iela_fadila alias said...

weh..da tggal ciput da..ehehe
dok hntam mkn ngan roti jgk..sedap2. :P
xpa,t raya p umah ak..
mkn bnda lain pulak..ehehe