December 7, 2011

inginkan perasaan yang sama

kalau xsalah la,2 hari lepas,adik aku yang perempuan tu dah habis SPM
last paper dia akaun.belum sempat tanya lagi macam mana paper tu sebab sebelum ni kawan aku ada ajar dia akaun,alhamdulillah la,drpd almost zero,percentage knowledge yg dia dapat dah meningkat.

tapi yang aku nak cakap sekarang,perasaan bila dah habis jawab SPM.
wah,heaven ! mesti banyak planning yang dah buat sebelum ni lagi.
mesti qada' balik segala waktu tidur yang sanagt ciput sebelum ni.jelesnya akuu

aku lepas SPM dulu xsempat pun nak enjoy2 sebab kena panggil untuk sambung study.
xsempat pun nak berjimba jimba.
nak kata menyesal tu xla,mesti ada hikmah kan.
tapi teringin la jugak nak experience semua tu

harapan jala,dapat pulak balik kat zaman tu kan.
tapi sekarang aku xsabar nak habiskan sem ni,sem yg xbest ni.huh!
aku nak rasa macam budak baru habis SPM.. feeuuuwwww~


#kenapa perlu ada psm.kenapa xbuat optional ja.confirm aku xambil.bagi orang yang minat jala yg ambik -_-"*luahan*

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

psm...~~~ psm~~~...hehehe...slmat membuat psm ielaaaa~

iela_fadila alias said...

argghh. tension la izyan..T_T