December 24, 2011

biar mimpi sampai ke bintang !

baru sudah tengok telemovie ni !
seriously,aku suka...sangat *gedik*
aku memang peminat cerita melayu pun,tapi bukan semua.
tapi kebanyakan la :)

randi yang tough, elfira yg comel wlpn baru form 5. sakinah yang sangat innocent dan lawak !
i like !
ingatkan lambat lagi dapat tengok cerita sebab baru ada ja kat astro.
sekali search dah ada link untuk download.
sanggup pinjam bb kawan sbb aku punya dah sampai limit -_-"

90% cerita tu buat aku gelak dan senyummm ^_________^

randi yg menyamar jadi anak pnjual kuih
nak taw tengok sendiri ! ;)

3 comments:

pha is said...

macam best ja... nnti nk try download jugak la.. hehehe

Anyyss Shuhaimi said...

nanti boleh la pass kat saya. :)

iela_fadila alias said...

@pha is

mmg best pun ! asik gelak ja,hihi.kawan2 yg malas tgk cita melayu pun dah terjebak n suka ^^


@anyyss

boleh,bgtaw ja bila nak :)