November 1, 2011

0.01% about fadilalias ♥4

suka mencabut rambut semasa membaca.

:)
seriously, itulah habit yang sekarang dah datang balik.
sebelum ni,terutamanya masa kat mrsm, bila buka buku saja memang confirm boleh jumpa rambut aku.
hampir setiap buku.kuantiti pun boleh tahan la -_-'
sebab tu bila orang minta nak tengok buku,kena check dulu betul2.haHA
almaklumlah,masa tu semangat study memang tahap kemuncak,budak nak spm la katakan :P

sampai satu masa, something happened dekat aku punya kepala.
satu part rambut aku dah macam hilang banyak gila rambut.hampir botak la bahagian tu
start daripada hari tu aku dah STOP mencabut rambut
tapi kadang-kadang terlepas jugak.
bila sedar, cepat-cepat turunkan balik tangan,wuwu

dah lama dah habit tu,kepala aku pun xda part yang macam botak tu :)
tapi sekarang habit tu macam dah datang balik~da cakap kat atas kan.
tapi xsehebat dulu sebab .. sebab.. sebab.. jarang study la kan
so xbanyak la rambut yang dicabut ,xbanyak la rambut yang hilang.
confius.berita baik or buruk ntah ni ! wwuw.

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

we hve same habit!!!! orang pun ske cabut rambut jugak! dan masa tu masa SPM jugak!!! hahaha....

family da marah sebab cabut rambut smpai da nampak kulit kepala....wuuuu....tapi sekarang da kurang...kan iela kan? sebab da kurang study...hahaha! =.="

iela_fadila alias said...

haha.. kurang study jgk ka izyan?
ouchh.cmna ni,cmna ni..
hair loss proportional to rate of study ! hehe