October 30, 2011

romantik romantik romantik ! ♥

assalamualaikum ^.^)

kalau tanya aku,tempat yang aku rasa tersangatlah romantik bila spend dengan the love one ,jawapan aku PANTAI. :))

no "why" please :)
sebab aku sendiri xboleh nak explain kenapa
maybe sebab bila tepi pantai,suasana lain kot,ada ombak,angin2,boley tengok laut,luas,
kalau tanya roomate aku,dia prefer air terjun :)
yg love one tu depends la kan..
tapi kalau aku,tbayang my better half la kan ,haha, gatai **talking with future
how i wish sekarang kat tepi pantai,padahal semalam baru membakar diri kat pantai,oho.
waiting for the moment ♥

dapat tengok laut yg macam ni haaa.. cantik like gilaa

dapat sweet2 macam ni :)) ni with bestest gf

dapat tengok sunset cantik ! abaikan nama tu :D jgn marah jat

menarik kan.. aku suka !

new frens n old frens @Batu Feringgi.best!

ON mood :)
image credit to annafarhana & izzatmalek yg sangat talented :)

8 comments:

a's said...

thanks!
rasa macam nak pi lagi!! jom!!

iela_fadila alias said...

jom!
hehe.tapi cuti semua sat2 jaaa.. sobs !

IQ = Iez Qis said...

bestnye!!!! cantek giler view dier iela!!! sukeeeee

iela_fadila alias said...

aah,cantik kan..semua tu pics kat penang.. kat batu feringgi.
diorg pndai snap view2 cntik kan, :D

azalia hjsalleh said...

chantik gambarrrrrr !
suka tgk laut
tp x mandi berenang ;((

iela_fadila alias said...

kan ! kwn2 pnya pics.ehee
suka jgk ! rmntik kan pntai :P
sma la kita,xpndai brenang jugak,klu g pun,jalan2 tepi tu ja..malas mandi, :))

Sunah Sakura said...

nice~ suke sunset!

iela_fadila alias said...

ehehe.. suka jgk ! cantik kan :)