November 16, 2011

good luck my lil siss for your SPM ♥

ok fine,aku taw,lmbtnya aku post.:)
tahun ni satu-satunya adik perempuan aku,FARAHANI ALIAS menduduki exam yg scary tu,yang dulu cikgu selalu cakap yg paling penting.padahal tiap2 exam memang penting -_-".tapi yang SPM tu mmg lain sikit kan feel dia,haha.

semoga Allah bagi petunjuk untuk adik aku mudah ingat balik apa yang dia dah belajar,dapat idea2 yang bernas,dapat ketenangan ssepanjang peperiksaan berlangsung,dapat faham apa yang dia kena buat.dapat jawab dengan kondusi yang paling baik,aminn..
untuk bestfriend dia jugak,anem :)

tadi call mak,mak cakap semalam dia xdapat nak angkat tangan lepas jawab BM sebab pegang pen kuat sangat sebab nak cepat. risau . mak cakap tadi pagi sebelum pergi exam sejarah tangan dia dah ok sikit. harap-harap semua lancar.amin


best of luck !
thanks banyak2 kat fyd sebab selama ni sanggup p rumah ajar adik aku,sanggup spend time study,lepas tu ajar balik..tengs banyak2 taw fyd !! muahx 

3 comments:

nur hidayah isa said...

mesti adik ko pandai macam ko iela...hehe.leh masuk fast track macam ko...

goodluck...

ninie~ said...

uwaa... expectation ko kat aku an adik ak tggu sgt tu eda,wuwu.
aminn.. mintk2 km pndai,hihi :D

Anonymous said...

eh ! lupa nak logout tny pny email ~
-ila