April 12, 2011

zoo @ dusun @ ???

keliru sebenarnya sekarang ni.bilik aku dengan bibie ni apa eh sebenarnya?haha
kejap macam zoo,kejap macam dusun,kejap macam bilik, kejap macam..ntah,macam2 kot
tolong pikir untuk aku jap,uhuk2.

weekend lepas ada teman kawan pergi ambik barang,so on the way tu ada singgah ayer hitam,shopping jap kat situ.kebanyakan barang2 situ murah sebab orang jual lebey kurang benda yang sama ja.kalau letak mahal2 sapa nak beli kan.aku teringin tengok buah nenas@nanas bm fail.pastu tengok harga pulak,4biji-rm5.ee,murahnya.nak beli la pakcik tapi nak rasa dulu boleh?meleleh air liur,manis! confirm saya nak beli pakcik. :D mangga@pelam tu bb yang beli.banyak biji jugak sebenarnya tapi dah proses dalam perut,haha.
ubi-ubian pulak sakinah punya.biasalah,ketua memasak kami,hehe.

 burung ni confirm xkan mati sampai bila2 dan xkan produce tahi,hehe
 nampak pokok ni xberapa sihat kan?dulu lagi la xsihat,hijau pun xnampak sangat tapi lepas bb bagi kasih sayang sepenuhnya , baru pokok ni macam ada life semula,cewah
 ni hadiah aku dengan seseorang untuk bibie masa tahun 2008 . penang mari !

 ni hadiiah bibie untuk aku dalam tahun 2011.yang aku punya berkali-kali ganda besar .hehe.pahang mari !
 haa,tetiba ada ikan mulut besar ni, siap pakai cekak lagi. walaupun dia hidup kat darat tanpa air setitik pun,dia tetap ok.hehe

4 comments:

a's said...

hahaha..zoo sungguh! ingtkan binatang betui -__-'

IQ = Iez Qis said...

org ada sotong dua ekor, tiger sekor, bear 2 ekor, nemo sekor, raksasa domo sekor,...iela, bley gabung jadi zoo negara!!

iela_fadila alias said...

anna - haha.binatang betui pun ada gak sebenaqnya tapi xley nak amik gambaq,depa smbunyi,hehe,phm2 ler

iela_fadila alias said...

IQ - Haha,boleh2,jom2!kami dua pun ada bear2 jugak,confirm jadi zoo besar,boleh bawak budak2 src mlwt free,hehe