March 16, 2011

SKKnite-Dinner CHEMEX(wedding theme)

assalamualaikum..

:P. entry lepas aku ssesaja memain da tunang tu sebab aku tau orang xkan percaya,hehe.tapi ada jugak yang confius.xlayak lagi kot aku nak jadi tunang orang dengan sikap aku sekarang.setakat baju macam nak bertunang,mana cukup kan. :)

ok,cakap sikitlah bout dinner tu.yang ni dinner course aku.SKK(Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia).tema dinner kali ni "wedding".dulu ada kena vote,nak pilih tema apa,aku pun sama macam Eda,aku "like" kat wedding jugak,haha.sebab macam menarik.tapi bila tema ni dapat highest vote,aku da blur xtaw nak pakai apa.padan muka.last2,dapat jugak baju atas kasih sayang mak aku,hehe.sayang mak banyak !semua orang cantik2 malam tu.aku suka tengok baju+make up semua org.

tapi lepas balik dinner tu,aku xhappy,terus masam muka sebab hadiah aku hilang.malam tu ada lucky draw. aku sangatlah happy sebab aku orang pertama yang bertuah. no 204 dah kena awal2,aku bangun ambil hadiah sambil mulut mengunyah makanan.erk,kurang sopan.hadiah hilang time aku ambik gambar,aku pas beg tu kat orang laen suruh tolong pegang,last2 terlupa.aku nak hadiah tu,tu hadiah bertuah aku. T_T
xkisahlah kalau bnda murah pun..confius,aku BERTUAH or TAK BERTUAH sebenarnya??

ni some of the pics kat sana :

ok,memang chubby


wif nadia.baju dia lagi wow wlpn wrna yg sama.uhu

oh,ini remy,bukan tunangan saya


wif kesayanganss !


wif zila n yana
aku sebenarnya memang suka tengok orang yang kahwin pakai baju warna silver, nampak laen sikit.ada la berangan jugak,haha.raya lepas aku memang nak cari kebaya wrna grey tapi xjmpa,end up with maroon.

peace

tetiba plak gmbar ni kan?hak2.masheh ekin for that cute ribbon.sangat bernilai untuk saya.sayang banyak !


*memang akan gila hujung minggu ni mggu depan.PSM+PC+TEST+ASSGNMNT
*xdapat nak join celebrate bufday batrisya demok.
*serius nak lari jauh dari sini
*start fikirkan tempat tinggal

8 comments:

usus kecik said...

hambooiiihhh.
ni gatai nak menikah ka apa nii

Wahida Shukeri said...

amboii...sakan nye diorg nye gathering...kena menikah cepat ni...

iela_fadila alias said...

usus kecik ! rindu ang la wey.jom kawin.mmg gatai nak nikah.eheh
ak biasa ja tu..org lain lagi la mcm nak kawin.. ;P

a's said...

wah wah wah.......sakan!
LOL

iela_fadila alias said...

kak wahida..hehe
kaau ada orang nak,on la,wink2 :P

iela_fadila alias said...

fana..hihik.
org lai lagi sakan !
btw,mish u !

wawan said...

kawen kawen kawen..hehe

iela_fadila alias said...

yela dak wawan..
ko g pnjat2,klu x ley main kawen2..haha..