March 9, 2011

derma darah #2

assalamualaikum..

alhamdulillah..hari ni dapat berbakti lagi..
hari ni,bersempena dengan chemex 2011,PPKK(Persatuan Pelajar Kejuruteraan Kimia ada anjurkan blood donation.semalam aku rasa nak menderma pulak.hari tu macam insaf sikit sebab terasa berat badan nak naik,so takut nak g derma.
aku ada tanya nurse kat situ..
 "kak,kalau derma darah ni boleh gemuk ka?"
 "xla dik.mana ada.orang yang x derma darah pun boleh gemuk kan..bergantung kat pemakanan kita la.."

yey,betul3.saya setuju dengan kakak.*menderma dgn senyuman ^____^
then jgn takut sakit.xsangat pun.pejam mata ja tym dia inject jarum tu pastu ingat benda2 yg happy.acewah.

Dr yg lemah lembut+baik
happy
btw,tadi petang ada cam ala2 industrial visit kat CEPP.atau sekarang dikenali dengan nama apa tah ea.lupa la :P.pastu kena pakai sarung apa tah untuk kasut.terasa lawak,1st time pakai.tengok gambar bawah ni. :)
kasut aladdin

9 comments:

wawan said...

sori lmbt jd follower.ak baru je aktif blk bloging.hehe ak xjadi g cepp hari ni!!! arghhh best x?

iela_fadila alias said...

eheh.sokay.npa ttba aktif balik.
jadi tmpat luahan perasaan eh? :)
ow..ko la ek kwn nasir tu..haha.td ada org bgtaw..ingtkn sapa sowg lg 2.ok la,dia cita skit2 sal plant dlm tu n tnjuk2..xpa,lenkali bley g lagi.. :)

a's said...

tu shoes covere nak masuk operation room tu.haha

shera haifa said...

wahh sempat snap gmbr ngn dr yaa..sapa yg tlong amik tu?

iela_fadila alias said...

anna - haha. tu la kan, jap rasa mcm tu,jap rasa cam pkerja kilang.hehe
xpuas,rasa cam ada bnda lekat kat kasut :P

iela_fadila alias said...

anna - haha. tu la kan, jap rasa mcm tu,jap rasa cam pkerja kilang.hehe
xpuas,rasa cam ada bnda lekat kat kasut :P

iela_fadila alias said...

shera - hehe,rummate yg amikkan..
candid ja tu..dr tu malu2.hak2

~~NuR nAzLiNa sAiMoN~~ said...

comel gile kasut..hahaha...

iela_fadila alias said...

haha..perli tu.perli tu.
tapi mmg comel laa lina..ngee~ :P