November 27, 2010

hutan bandar #2

26-11-10,friday,kami pergi hutan bandar lagi.
sebabnya nak kwasan hijau tapi dekat,hehe
padahal utm ada ja,hak2

kita dah cuba2,try2,test2 kan tqa kan??
hehe,nnt kita cuba2,try2,test2
lagi yer..
we have so many things to learn,practice makes perfect kan :D

kali ni saya rasa nak bergambar dengan berbaju kurung, :D
gadis melayu kan kita.hehe
i enjoyed that moment my sayangs!
_bibie narhayu_atiqah najlaa_hartiny runa_atiqah zamani_nurul sakinah_






















nt kita try ag taw!

5 comments:

nur hidayah isa said...

ajak la aku..leh aku jadik photographer korang..hehehe :p

hikari & yami said...

nmpk eda dh tawarkan diri dh tu..hehehe...
weyh len kali dtg mlm kt hutan bndr tu.. chicken chop murah kot.. juz rm5 je.. dh la bsr gler kot..

iela_fadila alias said...

eda..
siyes?haa..km xde tripod,sedey x,tu yg pic tunggang langgang klu sume masuk,hehe.
okeh..next time kita wut ag..

afiq,aa,bgs tol eda ni.
eh afiq,ni bkan hutan bndar tu,
ni yg kat area mutiara rini.
tp malam b4 tu km g mkn chcken chop c2 gak,aa,bnyak...

Hasnida Sidek said...

waaah bestnyaaaaa has nak pergi lagi teehee tempat tu cantik! tp hutan bandar jb has belum pergi lagi. =(

iela_fadila alias said...

has..
aa,cantik..
km pun 1st tym g htn bndr jb tu mkn kat c2 pas exam last aritu..
tringin,hehe..
xpe,t bla2 ley g ag..
hehe