November 14, 2010

_blog award_

nga bosan lepas habis second paper final exam.xready nak stdy untk next paper lagi,so ak buat la benda alah ni lepas agak lama la ditagged oleh anis,hehe,sowi late.malas na taip.. :P



1. nailofarhazirah.blogspot.com di mata kalian ? (belum tengok? sila blogwalking!)
comey,buat saya waiting for the next en3 :P

2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu ?
diarielalias
gabungan diari+iela+alias.mean,diari saya lah

3. URL blog anda dan dari mana dapat idea untuk letak url tu ?
diarielalias.blogspot.com
sebab sama dgn nama blog saya.-tiru anis.hehe

4. apakah method dalam penulisan blog anda ?
melepaskan rasa hati dan apa saja.ni kan my revealed diary

5. apakah perasaan anda bila lihat blog orang lain cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak ? (kadang2 blog sendiri pun cantik tapi merendah diri)
teringin nak mencantikkan jugak tapi sllu xda idea.

6. bila blog anda diwujudkan ?
pertengahan tahun 2010

7. siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda ?
tiny kot :)

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat2 ini..
azack _ tiny _ zaty _ lina _ sapa2 saja

nak buat tag,ikut rules ni ea.. ^.^

1. diarielalias.blogspot.com di mata kalian ? (belum tengok? sila blogwalking!)
2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu ?
3. URL blog anda dan dari mana dapat idea untuk letak url tu ?
4. apakah method dalam penulisan blog anda ?
5. apakah perasaan anda bila lihat blog orang lain cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak ? (kadang2 blog sendiri pun cantik tapi merendah diri)
6. bila blog anda diwujudkan ?
7. siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda ?
8. sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat2 ini..

dats ol! :)

2 comments:

aKu.Bukan.kaMu said...

owh..di tag lg..bile nk wt ni..hehehe..

iela_fadila alias said...

hehe..ikut tiny la.. :P