November 15, 2010

_this is my family_

tadaa!
ni la wajah2 dalam keluarga saya.

Father : Alias bin Md Nor @ abah

Mother : Rusna binti Rejab @ mak

Siblings include me : Fajjida @ kak ida
: Fakihah @ kak teh
: Fadila
: Fikri @ abang
: Farahani @ tet
: Fadzil Sabri dia ja yg ada 2 nama @ ajin

Brother-in-law : Abdul Rahim bin Hassan @ abg rahim

Niece : Dayana Batrisya @ batrisya


dari kiri _fadzil sabri,fajjida,saya,pn rusna,fakihah,en alias,abd rahim w dayana batrisya



fikri _ farahani

special sket!ehehe
fadila together with abah and mak.i love both of you.muah!




actually,saya ada lagi dua orang kakak kembar,tapi Allah lagi sayang mereka,dah meninggal since baby lagi.

*amir hafizudin,kamu bila lagi? :P mode : gatai
*ada baka kembar dlm family ni,hehe,ada chance la kan. :P

5 comments:

Nailofarhazirah said...

haa.. elok2.. ad baka KEMBAR.. ngee~

iela_fadila alias said...

haha..senang sket kan kalau dapat.hik2

~~NuR nAzLiNa sAiMoN~~ said...

hehehehe...so so so so so sweet~~~

aKu.Bukan.kaMu said...

nak jugak baka kembar..

iela_fadila alias said...

lina - ehee..thanks.. :)

tiny - tiny mulakan la baka tu..hehe