July 21, 2011

selamat hari lahir,sayang ♥

 السلام عليكم

wah,dah genap setahun rupanya aku berblogging.
walaupun aku punya blog xmacam orang lain yang banyak info,ilmiah semua tu,tapi aku xkisah sebab memang aku punya blog ni macam aku punya diari :)

punca berblogging :

♥ sejujurnya,masa tu aku bermasalah *cinta* yang memang buat aku lost.so,aku decide untuk buat blog nak isi masa2 yang buat aku ingat benda2 yang xpatut.single is better,hihi

♥ terpengaruh dengan anna,my bff.suka baca blog beliau yang 1 st dulu tapi skrg beliau ada 2nd blog.yang ni pun i suka baca jugak.DOL! beliau banyak tolong.tengs awak !

♥ sebab2 yang lain,anda boleh baca kat my FIRST ENTRY NI.nak gelak guling2 pun ada bila baca.

selamat hari lahir belog sayang ! tempat aku mengadu,tempat aku menangis,tempat aku kongsi gelak,tempat aku melepas geram,tempat aku menggedik,tempat aku buat macam2.
aku sayang kau !


" when you are left alone, with no one around you, close your eyes, remember your creator, you'll feel something,HE always with you " -ielaFadila

8 comments:

Sunah Sakura said...

tahniah yeee da setahun da blog~ :)

iela_fadila alias said...

hehe..tengs ! baru stun ja..org lain da lamaaaa.tp extd smcm lak,hihi

AMMAR YASIR said...

Tahniah!!! Dah matang blog ni.. Ammar baru je... Single lagi ke? Hehehe..ada cam ni...lalalala

iela_fadila alias said...

matang apanya..muda lg ni.. mcm baby pun ley gak.yelatu baru,,blog mntap je..
single tu ap eh? lalala jgk ~ ngeh2

a's said...

awwwwwwwww i'm so blushing!!
congrats dear,keep on writing :)

iela_fadila alias said...

weee~hihi
tp mutu pnulisan tettt sket,hihi :P

syakey said...

hidup single! ehh eh, slamat ulangtahun untuk blog ni!

:D

iela_fadila alias said...

@syakey

yehaaa!hehe

trima ksih bnyak2..hiihi