July 23, 2011

wedding of the year ♥



pengantin baru ^_^

hyep ! ni wedding of the year untuk budak2 sekolah rendah kami saja, Sekolah Kebangsaan Padang Perahu.*jgn tanya sbb apa nama tmpat tu mcm tu.hihi.bukan untuk 1 malaysia tuuu.jangan salah faham :P. semalam,22hb July '11. kawan yang agak rapat la masa sekolah rendah dulu dah selamat akad nikah dengan sekali lafaz.alhamdulillah.tahniah2 ! berapa lama practice eh ? muahaha.
sebelum ni dah pernah buat entry pasal jejaka yang nak kahwin ni.
beliau,muhammad abdullah azahari bin azhar dah sah sebagai suami kepada aton(xpasti nama sebenar)
semoga pernikahan ini mendapat keberkatan dan redha-Nya.dan kekal hingga hujung nyawa.amin
semoga dia adalah wanita yang memiliki tulang rusukmu.



gambar2 masa pameran di angsana,johor,cantikkkkkkkk.soft !

nota jarijemari  ♥ fadila,awak bila lagi?? *lambat lagi laaaaaa.diam ! jgn tnya soalan mcm tu.aumm
                       ♥ xsabar nak tunggu kenduri lepas raya nanti :)

6 comments:

nik rosmawati said...

cantik.tk penah pi pameran pengantin.hehe

iela_fadila alias said...

aahh..suka !
ni xcdntly ni..
alang2 dah ada,pusing2 jap,hihi

Nailofarhazirah said...

omaigod, omaigod.. camna ak bleyh xtaw ni.. die habaq masa nk kenduri ja.. akad nikah xckp pown..huhu.. tacink!

iela_fadila alias said...

alala..jgnla tacink..
dia mmg nikah dlu cik anis,t pas raya baru wut kndri..
skli ngan kak dy rsanya..
dy bgtaw da slmt smua da.. :)

aKu.Bukan.kaMu said...

nak kawin jugak..boley???

iela_fadila alias said...

boleh..tiny mmg da boleh sangat2..kami ni setuju sgt2..hiihi
nak jd bridemaid boleh?hhihi