January 21, 2012

saman yang xpernah menyenangkan

assalamualaikum

this few days aku dok bising2 dengan bengang sebab aku kena saman
kena saman dalam utm ni ja pun tapi kali ni bengang aku lebih sikit dan melampau2

sebab2 aku bengang melampau
# dah end of sem. aku baru happy2 sebab sem ni xkena saman
# sebab masa saman dia bebel2 kat aku,kena tunggu lama gila !
# sebab saman tu aku hilang selera nak makan malam tu !
# sebab sekarang hujung bulan, duit banyak sangat dalam bank tu, faham ! xberani nak withdraw
# sebab saman tu,orang yang lalu2 kat situ dok gelak2. malu kot
# aku penat2 panjat2 bukit tu nak bayar saman, sekali dia belum key in data.saman rajin,key in malas !
# menyusahkan aku sem depan nak berurusan dengan fac
# sebab saman tu aku asyik rasa nak marah ja.grrr

memangla aku yang salah sebab xpakai helmet nak p beli makan. tapi dekat ja kot. teringin aku nak taw.yg saman aku tu,kalau kat kampung,dia nak p rumah yang selang berapa rumah ja dengan naik moto,dia pakai helmet ka?
bila aku dah cool sikit lepas kena saman, dah xkisah kena bayar, boleh pulak dia xkey in lagi.panas !
lenkali,time saman aku tu xpayah cakap banyak,terus ja key in boleh??
sakit  hati aku, dahla saman tu dah menyusahkan,

saman memang dah sebati dengan aku since aku bawak motor dalam u ni, dah beratus kot melabur kat saham saman tu,haha.tapi sem ni aku xkena saman langsung sampailah hari tu tetiba kena pulak. sebab tu aku geraammmmm


p/s : aku nak bayar saman tu guna kupon buku tu boleh? jimat sikit. please la terima pejabat bendahari,pleaseeee