January 5, 2012

0.01% about fadilalias ♥4

suka ambil tisu, lap2 muka then tinggal kat mana2 kalau xdak tong sampah terdekat.

itulah saya. teruk kan? aish,apalah perempuan ni. selekeh.hoho
tapi betullah tu, orag yang 1st dapat detect habit aku ni,kakak aku yang 2nd.
selalu kena bebel2 dengan dia -_-"
sebab tempat yang aku sllu tinggal,kat dalam kereta,atas sofa..
masa dia mengemas,memang kena la aku.
tapi masih x berubah,hehe
ok,tu ja ! :)


p/s: sekarang tengah final exam. bilik pun dah macam library,kadang2 sepuluh orang datang study sama2.best !

6 comments:

Anyyss Shuhaimi said...

err...saya pun suka tinggal tisu kat mana2. hehe

iela_fadila alias said...

eh,sama jugak ? hehe

IQ = Iez Qis said...

eeeeeeeeeeeee....teruknya iela..

hek3...tade la, kalau da habit, memang camtu...saya pun ada badhabit! hak3

iela_fadila alias said...

haha, smpai ati izyan :P
tengah nak berubah ni,hihi

Liza Razak said...

habit ni saya ada waktu sekolah2 dulu.skrg dah ok sikit.tu pon sbb selalu kena sound dgn husband..hehe

iela_fadila alias said...

serius? kna brubah cepat2 ni,nt da kwin kna bebel ngn hsband,hehe