June 27, 2011

suka bila dapat melukis macam budak2 tadika

lately aku suka main paintool.hehe.suka tiru gambar2 orang.lebih kurang tekap la.ada yang jadi,ada yang x.part paling susah nak lukis.MATA,HIDUNG,MULUT.kena sabar banyak-banyak kalau lukis ni walaupun tekap saja.roomate pun dah soksek2 sebab selalu main lukis2 saja..ada beberapa orang terpilih yang aku lukis,hehe.orang2 yang menjadi kesayangan aku,including myself la, :P

ni la hasil2 aku meniru,hehe
daripada sangat xjadi smpailah menjadi sedikit.




kesayangan :anna



izzat malek : awat gambaq dia plg besaq ni


amir hafizudin si gemuk


fadila si cantik,haha
*most of the pics warna PINK sebab dah puas aku try warna2 lain tapi nmpak buruk.last2 pink jugak yang nmpak cute,hihi.kawan2 lelaki pun kena pink jugak.padan muka,haha

5 comments:

a's said...

seriously suka sangat gambor tu! tp part hidung mmg kansel!! hahahaha

tochei dear!!! <3

a's said...

btw,yours yang paling cun and perfect!!

iela_fadila alias said...

hehe,taw2 tp xtaw na buat cmna dah.fail,haha
hihik,cun la sgt,sja ja pji dri sndri tu..memain ! :P

nur hidayah isa said...

lawa gilee ko lukis iela...nk jugak...lukiskan gambar aku...eh3...

iela_fadila alias said...

paintool la eda..menekap ni..xterer la lukis2 ni,eheh
tp mncabar gak taw :P
t bla2 ak lukis mka ko,xcntik jgn marah ! hihi