June 25, 2011

selalu beli apa kat pasar malam?

tadi lepas maghrib aku dengan housemate pgi pasar malam dekat area2 sini.
selalunya petang2 dah g,tapi hari ni semua orang malas nak gerak.erk
so 1st time g pasar malam betul2 malam :)
aku kalau g pasar malam xdak menu wajib sebab nafsu makan aku setiap minggu berubah2,haha
aku ingat datang sini boleh jadi kurus sikit taapi aku rasa macam I AM EXPANDING,haha
dah xboleh ke atas,makanya ke tepilah pembesaran aku.-_-

ni makanan2 yang aku beli hari ni.

kueteow goreng. RM1.sedap wlaupun murah,ada kerang bnyak jugak.lembab pastu panas2,nyum2,fat!

apam balik. RM1.ada 3. yg nipis2 tu,kruk2,aku suka,tapi kalau kurang kacang lagi aku suka :)

cucuk-cucuk aku panggil ni.jangan tnya pasai apa. 2cucuk,makanya RM2 :)

putu piring.RM1. not bad laa,sedap jugak tapi sebab aku terlampau kenyang,kurang sikit kenikmatan tu.uwaa.kelapa tu fresh,putu tu pun panas2 lagi,memang yg dia baru buat,+gula perang tu,secukup rasa :)

aku spent rm5 SAHAJA sebab selaunya lebih hari ni,kenyang teramat,sumpah xtipu.



9 comments:

syaimz said...

wow! sangat sedap! nak jugeee

iela_fadila alias said...

datang pasir gudang ! eheh.
tapi kat taman u tu pun ok wut, :D

ekin tajudin said...

heyy!!sy pon suka cocok-cocok itu....perkara wajib bila ke psar mlm....ngee...

nur hidayah isa said...

aku pn suka apam balik tu...lagi 1. aku suka kentang yg putar2 tu..sedapp

iela_fadila alias said...

@ekin
hehe,saya suka jugak tapi xsuka yg ad salut oren2 tu,tp klu panas xpa,klu x jadi muak..n xsuka mkn ngan sos yg dpa bg,sedap...eheh

iela_fadila alias said...
This comment has been removed by the author.
iela_fadila alias said...

@eda_sedap kan,kruk2 bula mkn.
owh,kentang tu..kat sni xsedap..kat jj lg sedap,hiihi

a's said...

murahnya!! kalau dkt kuantan xpernah ada makanan harga rm1!

iela_fadila alias said...

mmg murah,ada laksa penang rm1 jugak taw,rasa pun sedap,boleh kenyang jugak taw..
tapi ada jugak yg mahal tp xsedap kat sini,eheh