February 19, 2011

Header PERCUMA oleh SyedGraphiX

assalamualaikum..

lately memang xda mood sangat nak type entry.tension week *sigh
tadi ada baca blog man yusoef,then tertarik pulak dengan enrty dia bout Header PERCUMA oleh SyedGraphiX.

so,aku pun nak join la sbb senang ja dy pnya condition.xyah susah2.hehe *suma keja nak senang ja.apala ila

ak xbanyak songeh.aku nak header yg ada ciri2 ni :
  • theme : KISS (keep it sweet and simple :) )
  • colour : macam mrna tudung yg kat header skrg + pink(not too dark,not too light)hehe or anything that match
  • font : x kisah.kira ikut theme la. simple + sweet :)
  • transparent
  • nak ada tulis " SIDES OF IELA FADILALIAS" + "http://diarielalias.blogspot.com/"(yg ni kecik ja"
  • nak letak pic ni kalau sesuai 
 
 ok.itu sahaja.terima kasih :)

nak jugak x? KLIK SINI pastu ikut la syarat2 dia eh.:)

2 comments:

SyedGraphiX said...

http://www.syedgraphix.com/2011/02/5-header-peserta-yang-terpilih-part-1.html

Nailofarhazirah said...

waaa.. header bawu!