February 25, 2011

aku, dia & vintage photo contest

arghh...
last minute !
thanks anna for tagging me !
huhu..ingatkan da xsempat..tenet sgt lah ngeng..
hope sempat ..
macam best ja contest ni sebab hadiah sangat menarik.
i'm not a good editor,jsut trying my best.better try than never kan.
the rest,let that person decide,hehe
xdala susah sangat syarat2 contest ni,if na tau, KLIK SINI !

Ni banner contets tu taw

hadiah yg manarik tu !

<---before

ni la gambar yg aku dah edit tu. gambar ni amik kat sawah padi dekat rumah aku dengan 2 kawan baik since sekolah rendah.lepak2 kat sini sebab dah bebulann xjumpa. :)

sempat lagi x tag org??huk2
tag jelah kan,syarat tu.
anis
zatty
eda

4 comments:

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
gudlak ye ^o^

iela_fadila alias said...

hehe..nsib baik qualified !
thanks jugak sbb accept.. :)

nur hidayah isa said...

hadiah dia best...nk jugakkk

iela, buang la verification word utk nk komen..agak leceh...hehhe

iela_fadila alias said...

kan..sori eda,ak pun lmbt join.
mst tym ko tgk da expred,hehe
klu x msti ada pluang nya nak menag..

owh! ada ka,sori2
ak xkena pun,so ak ingat org lain pun sama
ya2,mmg leceh sket,huhu
da tukar dah,masheh.... :)