June 3, 2012

selamat pengantin baru

Assalamualaikum

sebelum cerita ni jadi lagi basi, baik aku cepat2 buat entry.hee
last weekend aku ada attend dua kenduri kahwin. dua2 kenduri senior kelab SRC.
sempat kenal sebelum diorang grad.
Nadia dan Hadi.
tu masing2 ada pasangan okay. bukannya first pasangan tu,hihi
nadia & bob   -     Hadi & Ila(aku xsure nama penuh, but bukan aku,haha)

xsempat buat entry panjang
semoga ikatan yang dijalin kekal sampai syurga.
bahagia dunia dan akhirat. cepat2 dapat baby. hee

nadia comel gila dengan baju pengntin warna gold tu, suami pulak mmg slumber ja.
hadi , wah2, nmpk makeupnya,haha.wife dia cantikkk. lesung pipit gila dalam, jeles !

 ni ahli2 kelab src. ramai. tapi lagi ramai sebenarnya. mmg best kalau ada kenduri2, meriah ja :)
walaupun aku dah lama xjoin event kelab tapi bila jmpa2 cmni best jugak.
yg gambar atas ni kenduri nadia di JB :)

yang ni kenduri hadi di kajang :)

ni ada sikit gambar2 yang aku amik dekat src crew pnya fb :)

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

sedeyh tak dapat join korang...sob3

iela_fadila alias said...

xpa izyan.. rmai lagi yg blom kawin,,hihi.. xlama lg izyan pulak :D