May 23, 2012

Surprise ♥ 2

i should post this few weeks ago actually. samala mcm post2 yang lain.
tapi biasalah sekarang, kekangan masa.

i got another surprise from bulan masa bulan jemput dekat airport.

few weeks before aku bertolak g bandung, dia ada cakap ada surprise untuk aku bila balik dari bandung, tapi bila dia datang amik aku, melenggang ja, aku xrasa apa2 sbb dah lupa dia ada bgatw smua tu, HAHa
dialah jadi mangsa bawak beg aku yg 10kilo lebih tu.
bila otw hantar aku balik, dia bising2 mengadu nak terkencing sangat2.
kat depan sikit ada rnr, aku suruhla berhenti tapi bila dah masuk lorong, xpergi pulak pkcik ni ke toilet.
dah jauh sikit dari rnr tetiba stopkan kereta lagi
lepastu dia turun and buka bonet. aku malas tanya sebab ingatkan dia ada hal apa2 sal keta tu.
bila dia masuk balik, dia bawak sejambak bunga ros  ! argghhhhh
terkezut tergamam kejap. dahla besar, banyak. never expect dia akan jadi seromantik itu,haha
sebab aku rasa most of lelaki yang aku kenal. kalau bab2 nak beli bunga, nak pergi kedai bunga, and apa2 yang berkaitanlah, mesti malu2.

kereta yang memang sejuk dengan aircond tu tetiba aku rasa panas nak berpeluh,haha
sebab terkejut and of course terharuuuuu.
jakun sebab 1st time dapat bunga dari lelaki special,haha.
tengs sayang. i heart u :)



8 comments:

nur hidayah isa said...

awww sweetnye iela..heee. mesti suka gile kan dapat bunga. kita dulu pon suka gila masa dapat bunga sebab first time dapat.

iela_fadila alias said...

heehee.. suka la edaa..
aah, first time ni, excitednya lain sket,kih2.
kmi ingt ada eda buat en3 sal bnga tu, hihi

a's said...

pewiiitttt!! untunglah :p

IQ = Iez Qis said...

waaaa...romantiknye!

iela_fadila alias said...

@a's

haha.untungla kan.dia pun untung lagi awallll :P

iela_fadila alias said...

@IQ

heee.. ;)

lurunharima said...

argh.. jeles2.. nak bunga jugak.. nak jugak tak kira :P

iela_fadila alias said...

hehe. nt dapat la tuuu. tunggu ye :)