May 7, 2011

kawan dan sayang sampai mati !

pic keGEMARan saya dan mereka

pic keGEDIKan saya dan mereka  



dari kiri : tqa , tiny , iela(me) , az , sakinah , bibie

aku akan sayang ampa sampai mati ! :)
boleh buat aku happy,boleh jugak buat aku nangeh,huhu
macam dah habis belajar pulak,haha.tapi lama tu kita cuti,lama xpat jmpa.EXCEPT tqa.pasni makesure sllu jumpa aku,wuwuwu.teman aku selalu.
dekat hujung2 sem ni kita selalu makan sama2 yang sedap2 kan,best !
nt sem dpn buat cmtu lagi,eheh. 

bibie rumate kesayangan.selalu dengar masalh aku,bagi nasihat kat aku,bagi semangat kat aku. love u always darl ! t LI elok2 kat umah.bina badan kat umah. :P

tqa cerdik pandai.tapi bab2 nak share prob sangatlah susah.kalau bad mood tu da faham da :P
t kejut aku solat eh,hehe

az cerdik pandai jugak.berfikir sesuatu berlandaskan logik.hehe.pengarah bwg putih bawang merah kena debate dengan dia. nak keta Honda 1 ! moto honda da ada,haha

tiny rumate baru az,hehe. sarjan kami. telah berjaya mencipta beberapa bonggol kat utm ni,hehe.awak,saya pun nak g mengurut jugak..:P nt jgn rindu-rinduan eh

sakinah ketua chef kami. dah sesuai jadi isteri orang dah. masak boleh,jahit baju boleh,jht langsir boleh, semuanya boleh. nt kalau cuti ada apa2 event jgn lupa jmput eh?hehe

iela seorang yang cantik,comel.suka makan,suka menangis.akan menghabiskan cuti dengan sebaiknya,cewah ! mstila nak enjoy,tapi kena berLI dulu.
*hehe,tetiba ada description pasal aku jugak pulak.saja nak perasan skali skala,haha.entry sblum ni aku kutuk dri sndiri.so nak tukar sikit entri ni.etry laen xtaw lagi cmna.ngee


pssstt! I U
jaga diri ye kawan2 ~
see u next sem !
   

5 comments:

dimitar bertabov said...

selamat ber LI !

iela_fadila alias said...

tengs! :)

tqa ,(.**)~ said...

sem depan kite gegar tempat jao2 plak ea.hehe..
slmt brcuti tok bbrape mggu ag.hu
luv u 2 la :)

iela_fadila alias said...

orait ! ;P

IQ = Iez Qis said...

selamat berLI jugak iela~~~ hee